Mitä Katy Perryn hampaille tapahtui? Levynkansi hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avioitui taannoin koomikko Russell Brandin kanssa Intiassa järjestetyssä hääseremoniassa. Julkkisparin elämää on sittemmin seurattu tiiviisti lehtien palstoilla.

Nyt Katy Perry on julkistanut uuden remix-singlensä ja sen kansikuvan. Last Friday Night (T.G.I.F.) Remixes -nimisen singlen kansikuva yllätti monet, sillä siinä suosikkilaulaja nähdään teinityylisissä hammasraudoissa ja suurissa silmälaseissa. Kansi ja T.G.I.F. viittaavat veikkausten mukaan teemaltaan ABC-kanavan taannoiseen Thank God It’s Friday -perheohjelmaan, joka lopetettiin vuonna 2005.

Katy Perry

Äskettäin Perryn aviomies Brand valitteli julkisesti seksielämänsä laimeutta. Seksiaddiktiksi tunnustautunut Russell Brand kertoi seksin määrän vähentyneen avioliiton myötä huomattavasti, mutta paljasti samalla että tilalle on tullut uutta ajanvietettä puutarhanhoidosta.