Katy Perryn lähes paljaat rinnat valloittivat kansikuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avioitui taannoin koomikko Russell Brandin kanssa, ja julkkisparin elämää on sittemmin seurattu tiiviisti lehtien palstoilla. Kerroimme eilen kuinka Katy avautui synkästä lapsuudestaan lehtihaastattelussa.

Katy Perry poseeraa nyt Vanity Fair -lehden kansikuvassa harvinaisen rohkeassa asussa. Kullanhohtoinen asu jättää nimittäin käytännössä koko yläosan paljaaksi ja rintamuksestakin se paljastaa vähemmän kuin peittää. Katso kansikuva alta.

Saman lehden avoimessa haastattelussa laulaja paljastaa menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia.

Katy Perry