Katy Perry unohti pukea vaatteensa lennolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avioitui taannoin koomikko Russell Brandin kanssa, ja julkkisparin elämää on sittemmin seurattu tiiviisti lehtien palstoilla. Aiemmin tällä viikolla suosikkilaulaja avautui synkästä lapsuudestaan lehtihaastattelussa.

Nyt Katy Perry on nähtiin nousemassa käytössään olevaan yksityiseen suihkukoneeseen Sydneyssä Australiassa. Kuvien perusteella supertähdelle on tullut kiire lentokentälle, sillä hän oli pukeutunut ainoastaan yöpukuunsa ja kylpytakkiinsa. Lentokentillä harvoin näkee näin rentoa pukeutumista.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.