Katy Perryn rinnat olivat liikaa hänen äidilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka poptähti Katy Perry avautui lehtihaastattelussa synkästä lapsuudestaan, jossa hänen vanhempansa kasvattivat häntä tiukassa kristillisessä uskossa. Tuleva suosikkilaulaja ei saanut esimerkiksi lukea muita kirjoja kuin raamattua ja kuunnella muuta kuin gospelia.

Perry totesi, että hän menetti vanhempiensa takia oman lapsuutensa. Samalla hän kuitenkin kertoi vanhempiensa oppineen hiljalleen hieman suvaitsevaisimmiksi. Nyt Perryn äiti Mary Hudson aikoo rahastaa tyttärensä maineella julkaisemalla paljastuskirjan. Siinä hän kertoo muiden muassa vihaavansa tyttärensä rintoja.

– Kerran Katy astui pukuhuoneesta pienessä ja paljastavassa asussa. Yksikään äiti ei halua nähdä tyttärensä rintoja. Ensimmäinen reaktioni oli lähettää hänet takaisin pukuhuoneeseen vaihtamaan jotain sopivampaa ylleen. Osoitin kuitenkin mielipiteeni kulmakarvoillani, Mary Hudson kertoi.

Myös tyttären läpimurtohitti I Kissed A Girl oli liikaa vanhoilliselle äidille.

– Kun hän lauloi suudelleensa tyttöä ja pitäneensä siitä, tuhannet yhtyivät lauluun. Silloin toinen puoli sydämestäni pakahtui ja toinen särkyi, kun tuhansille nälkäisille sieluille syötettiin jotain joka söi heidän lihaansa.