Lady Gagan kokovartalokondomi ei jättänyt arvailujen varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga julkaisi viime viikolla uuden Judas-singlensä, josta on nyt saatu myös musiikkivideo. Jo etukäteen kohuttu musiikkivideo maksoi huimat kahdeksan miljoonaa euroa.

Näyttävässä musiikkivideossa superähti nähdään kaahailemassa moottoripyörällä ja esittämässä Maria Magdaleenaa. Nyt poptähti on poseerannut rohkeassa sinisessä läpinäkyvässä asussa lehdistötilaisuudessa Meksikossa.

Tuore musiikkivideo on todennäköisesti yksi kaikkien aikojen kalleimmista artistien yksittäisistä musiikkivideoista. Tähän mennessä se on saanut YouTubessa vain noin 50.000 katselukertaa, mutta määrä on räjähdysmäisessä kasvussa. Judas-single päätyi äskettäin verkkoon hieman ennen aikojaan, mutta ”vuodon” aiheuttama mediahuomio toimi vain hyvänä mainoskampanjana singlelle.