Jenni Vartiainen vetäytyy syksyllä pitkälle tauolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin naisartisti Jenni Vartiainen on parhaillaan uransa huipulla, sillä hän kahmi taannoin valtaosan Emma-palkinnoista. Tänään Jenni kertoi kuulumisistaan 45 Minuuttia -ohjelmassa. Tulevana kesänä Vartiainen suuntaa myös muiden muassa Provinssirockiin, jota hän odottaa innolla.

– Sellainen kiva kutkuttava odotus. Kesäkuun alussa on Provinssin päälavan avaus lauantaina niin se on aikamoinen paikka. En mä ajatellut, että me siellä oltaisiin pitkään aikaan vielä. Toivottavasti sinne saapuu sitten väkeä, Jenni Vartiainen kertoi 45 Minuuttia -ohjelmassa.

Syyskuussa tiivis keikkakiertue on viimein ohi, ja luvassa on jälleen määräämättömän pitkä keikkatauko ja uuden musiikin luominen.

– Sit on tarkoitus taas vetäytyä. Todennäköisesti siinä menee taas hetki, että toipuu ja sitten pitää taas ryhtyä luomaan oma nahka uudestaan. Viimeksi siinä meni muutama kuukausi että sit jaksoi innostua taas musiikista ja tunsi että on taas valmis tekemään jotain uutta, Vartiainen kertoi ohjelmassa.

Jenni Vartiainen aikoo palata syksyn jälkeen takaisin parrasvaloihin vasta kolmannen albuminsa myötä. Tämänhetkisen keikkakalenterin mukaan Jennin viimeinen esiintyminen nähdään 13. elokuuta Eurassa.