Mischa Barton esitteli timmiä bikinikuntoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huonon työtilanteensa ja mielenterveytensä ongelmien merkeissä viime aikoina otsikoissa ollut näyttelijäkaunotar Mischa Barton on jälleen nousussa. Hänelle on nimittäin luvattu lehtitietojen mukaan muiden muassa oma realitysarja. Tarkempia tietoja tosin odotellaan edelleen.

Mischa on poseerannut uransa varrella useita kertoja näyttävissä kuvissa. Nyt hän on esitellyt aikaisempaa timmimpää vartaloaan rannalla Hawaijilla. Hän on laihtunut merkittävästi vuoden takaisista ajoista.

Kaunottaren näyttelijänlahjat paljastuivat tämän ollessa vielä nuori. Bartonin pukeutumistyyli ja roolitukset koituivat kuitenkin ongelmaksi koulussa. Mischa Barton kertoi taannoin joutuneensa kousaamisen kohteeksi muutettuaan kouluikäisenä Englannista New Yorkiin. Viimeinen niitti oli rooli elokuvassa Kuudes Aisti. Suurinta kateutta aiheutti Bruce Willis, jonka kanssa Barton näytteli elokuvassa.

25-vuotiaan Mischa Barton teki varsinaisen läpimurtonsa televisiosarjassa O.C. Hänen oli viime vuonna määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Tänä vuonna hän on kuitenkin ottanut vastaan useita elokuvarooleja.