Pippa Middletonin nakukuvien leviäminen yritetään estää: ”Koko perhe on raivoissaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hettuatar Catherinen, eli Kate Middletonin, pikkusisko Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton nousi kertaheitolla superjulkkikseksi isosiskonsa häissä. Sittemmin paparazzit ovat etsineet kuumeisesti arkistoista neitokaisen paljastuskuvia ja onnistuneetkin siinä.

Taannoin 27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin verkossa, ja heti perään julkaistiin myös vuonna 2006 Ibizan rannikolla otettu topless-valokuva. Samoihin aikoihin Katen James-veljen alastonkuvat vuotivat samalla tavalla nolosti julkisuuteen. Nyt Telegraph-lehti kertoo, että Middletonin perhe yrittää estää kuvien leviämisen.

– Koko perhe on raivoissaan ja kuvien julkaiseminen on heistä petosta. Kuvat on nyt vedetty kokonaan myynnistä. Ne ehtivät olla kaupan vain muutaman päivän, mutta kuvista tuli niin suosittuja, että ne vedettiin pois myynnistä, Zuma Press -kuvatoimiston edustaja John Camarillo kertoi Telegraph-lehdelle.

– James ja Pippa ovat todella nolostuneita. Kuinka he olisivat voineet kuvaushetkellä vuosia sitten tietää, että nuo kuvat nousisivat joskus tällä tavalla esiin? perheen lähipiiristä kommentoitiin lehdelle.

Heti häiden jälkeen Facebookiin perustettiin myös fanisivusto, joka ei ollut omistettu varsinaisesti Pippalle, vaan hänen takapuolensa fanittamiselle. Pippa Middleton Ass Appreciation Society -niminen faniryhmä on saanut suuren suosion, ja tähän mennessä faneja on liittynyt ryhmään jo yli 200.000.