Povipommin exä ihastui Pippa Middletoniin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuin povipommi Katie Price on edelleen virallisesti naimisissa Alex Reidin kanssa, mutta avioeron vireille tulon jälkeen hän on iskenyt itselleen jo uuden nuoremman rakkaan. Nyt myös Reid on iskenyt silmänsä uuteen julkkistähteen.

Naistenvaatteisiin pukeutumisesta pitävä vapaaottelija on vihjannut olevansa ihastunut kuninkaallisten häiden myötä superjulkkikseksi nousseesta 27-vuotiaasta Pippa Middletonista. Kaunottaren kerrotaan seurustelevan vakavasti toisen miehen kanssa, mutta se ei itsevarmaa Reidiä estele. Alex kertoi olleensa aiemmin ihastunut Kate Middletoniin, mutta tämän häiden jäljeen katse on kohdistunut pikkusiskoon.

– Ehkä voisin sitten katsella Pippaa eikös? Pippa Middleton. Kyllä, rakastan häntä! Alex Reid kertoi The Sun -lehdelle.

Taannoin Alex Reid väläytti mahdollisuutta näyttelijän ammatista ja kehuskellut lähipiirille näyttelijätaidoillaan. Alex nimittäin kertoi voivansa olla seuraava Johnny Depp.

– Oli vaikea olla nauramatta, kun hän kertoi Johnny Deppistä. Hän tosiaan luulee, että hänellä on yhtä paljon lahjakkuutta kuin kaikkien aikojen parhaimmilla näyttelijöillä. Se oli todella koomista. Hän on täysin vainoharhainen, lehden haastattelema lähde kertoi.