Heroes-kaunotar Hayden Panettiere erosi nyrkkeilymestarista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere on eronnut miesystävästään Wladimir Klitschkosta. Panettiere ilmoitti erosta julkaisemallaan tiedotteella, jossa hän kertoi parin eronneen ystävinä ja arvostavansa kovasti toisiaan.

Klitschko perusteli eroa sillä, että kaukosuhde toisella matereella asuvaan on erittäin vaikea pitää kunnossa. Näyttelijätär ja ukrainalainen nyrkkeilymestari nimettiin jo seurustelun alkuvaiheessa Hollywoodin epäsuhtaisimmaksi pariksi, sillä heillä oli ennätysmäisen suuri kokoero.

Scream 4 -elokuvaa tähdittävä Hayden vieraili taannoin Ellen DeGeneres -ohjelmassa, jossa tuli puheeksi myös pariskunnan seksielämä.

– Hän on aika paljon isompi kuin minä. Töykeimmät ihmiset tulevat kysymään minulta miten meidän seksimme voi onnistua. No, se vain toimii. Löydämme aina keinot. Kun jotain haluaa, niin siihen löytää myös keinon. Ihmiset todella kysyvät siitä, ja vieläpä hyvin konservatiivisetkin ihmiset. Heidän on ilmeisesti vain pakko saada tietää, Hayden Panettiere kertoi Ellenille.

Taannoin Hayden vihjasi jättävänsä kameroiden edessä näyttelemisen kokeillakseen teattereiden lavoja.

– Juuri nyt keskityn pääasiassa elokuviin. Haluan kuitenkin pysyä avoimena kaikelle tähän teollisuuteen liittyvään. Juuri nyt minulla on eräs näytelmä, jonka roolista olen kiinnostunut, mutta eihän sitä koskaan tiedä, Hayden Panettiere kertoi Access Hollywoodille.