Heidi Klum esitteli bikinikuntonsa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia maailman menestyksekkäimpien supermalien joukkoon kuulunut Heidi Klum kohahdutti taannoin riisumalla alushousunsa Oscar-juhlissa. Hyväntekeväisyyden nimissä tehty tempaus oli osa Jay Lenon ohjelmaa, jossa julkkiksia pyydettiin lahjoittamaan jotain hyväntekeväisyyteen.

Omissa hääjuhlissaan taannoin alushousunsa paljastanut Heidi uusi vihkivalansa miehensä Sealin kanssa Floridassa. Nyt mallikaunotar on ikuistettu nauttimassa olostaan bikineissä rannalla samoissa maisemissa Palm Beachillä, Floridassa.

Heidi Klum on viime aikoina keskittynyt mallin töiden sijaan enemmän televisiotöihin. Kaunotar on juontanut muiden muassa Suomenkin televisiossa pyörinyttä Muodin huipulle -realityohjelman Yhdysvaltojen versiota. 37-vuotias supermalli otti vuonna 2009 miehensä Sealin sukunimen, joten huippumalli onkin nykyisin virallisesti Heidi Samuel.