Illallisvieras huomasi olevansa kannibaalin ruokalistalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmissyönti on suurimassa osassa maailmaa varsinainen tabu, josta kuullaan yleensä ainoastaan kauhutarinoita. Suomalaiset saivat kuulla sellaisia taannoin Madventures-parivaljakon seikkailuohjelmassa. Nyt myös Euroopassa on kuitenkin tullut ilmi kannibalismin yritys.

Slovakiassa kannibaali on nimittäin jäänyt kiinni sen jälkeen, kun hänen sveitsiläinen illallisvieraansa sai kauhukseen huomata olevansa itse illan ruokalistalla. Suunnitelma ei käynytkään evääksi aiotulle henkilölle, joka soitti paikalle poliisit. Sveitsiläinen oli vastannut 43-vuotiaan slovakialaismiehen netti-ilmoitukseen, jossa etsittiin henkillöä, joka olisi valmis surmattavaksi, kokattavaksi ja syötäväksi.

Uhriksi ilmoittautunut mies kertoi poliisille luulleensa, että kyse oli ainoastaan roolileikistä, mutta kyseessä olikin todellinen suunnitelma. Todellinen suunnitelma selvisi kaikeksi onneksi jo puhelinkeskustelussa kannibaalin kanssa, jonka jälkeen sveitsiläinen ilmoitti asiasta maansa poliisille ja he puolestaan slovakialaisille kollegoilleen, Daily Mail uutisoi. Poliisi järjesti paikalle siviilipoliisin esittämään uhria ja sai todisteet miehen aikeista. Tekijä ja yksi poliiseista saivat vammoja luodista pidätyksessä.