Järkytys kiinalaisessa ravintolassa – hiirten pesä nuudeleissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinalaisista ravintoloista on kautta aikojen liikkunut hurjia huhuja muiden muassa koiranlihasta ja huonosta hygieniasta. Nyt Englannissa sijaitsevassa kiinalaisessa ravintolassa osa karmaisevimmista huhuista on käynyt toteen.

Westcliffissä sijaitsevaan The Dragon Palace -ravintolaan tehtiin terveystarkastus asiakkaiden valitettua asiasta, ja tarkastaja huomasi ravintolan hygienian olevan täysin retuperällä. Takahuoneessa olevien kuivattujen nuudeleiden laatikosta löytyi nimittäin kokonainen hiiren pesä, jonka välittömässä läheisyydessä oli myös mädäntyvä kuollut hiiri.

Takahuoneen lattialla ja jopa seinillä oli runsaasti hiirten jätöksiä, joten tilanne ei ole voinut jäädä omitajilta huomaamatta. Ravintolassa säilytettiin valmiiksi kokattua ruokaa laatikoissa, joissa oli ennen sitä säilytetty raakaa kanaa. Oikeudessa yrittäjälle määrättiin 4.000 euron sakot.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat