Kotkan meripäivät julkisti räväkän ohjelmistonsa: ”Village People, Twisted Sister…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna 28. – 30. heinäkuuta jo 45. kertaa järjestettävät Kotkan Meripäivät on ollut kävijämäärällä mitattuna maan toiseksi suurin festivaali jo useana vuonna peräkkäin. Viime vuonna Meripäivillä vieraili noin 200.000 päiväkävijää, mikä on Helsingin Juhlaviikkojen jälkeen toiseksi eniten Suomen festivaaleilla.

Perinteinen festivaaliohjelma koostuu MeripäiväAreenan suurkonserteista, katuteatterista ja Lasten Meripäivistä, jazztapahtumasta taidenäyttelyihin, merimarkkinoihin ja yleiseen juhlahumuun. Tänä vuonna tapahtumassa esiintyvät muiden muassa Joe Cocker (UK), Twisted Sister (USA), Hardcore Superstar (SWE), Michael Monroe, Yö, Kaija Koo, Popeda ja Paleface.

Tänä vuonna Kotkan Kantasataman alueelle, Merikeskus Vellamon yhteydessä sijaitsevalle Välilaiturille rakennettavassa jättimäisessä konserttiteltassa nähdään monipuolinen kirjo huippuluokan artisteja niin meiltä kuin muualta. Juhlatunnelma Meripäivä Areenalla startataan torstaina 28.7. kun nuorison ikärajaton tapahtuma tanssittaa eturivin artistien johdolla. Esiintymässä ovat Fintelligens, Paleface, Jukkapoika, Raappana ja Jätkäjätkät.

Perjantaina 29.7. klo 17 alkaen samaisella lavalla rokkaavat amerikkalainen, yli 10 miljoonaa albumia myynyt hard rock-ilmiö Twisted Sister. Yhtye villitsee yleisöä vokalisti Dee Sniderin johdolla ja Kotkan yössä kuullaan kaikki yhtyeen megahitit, kuten We’re Not Gonna Take It, I Wanna Rock ja Leader of The Pack. Lavalla nähdään myös Ruotsin suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva, hard rockia ja glam metalia yhdistelevä Hardcore Superstar. Suomalaisen rockin kärkinimiä puolestaan edustavat kestosuosikit Michael Monroe, Kotiteollisuus ja Pelle Miljoona Oy.

Lauantaina 30.7. lavalla nähdään amerikkalaiset Joe Cocker ja Village People, joista jälkimmäinen nostaa tunnelman bilehiteillään Y.M.C.A, In The Navy, Go West, Can’t Stop The Music. Suomipopin, rockin ja iskelmän parhaita paloja saapuvat lavalle esittämään eturivin artistimme kuten Paula Koivuniemi, Kaija Koo, Popeda, Pave Maijanen & Heikki Silvennoinen sekä Yö.