Näyttelijä Mia Amber Davis kuoli 36-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden aikana Hollywoodissa menehtyi selvästi normaalia enemmän nuoria tähtiä, kun mystisiä kuolemantapauksia sattui lukuisia. Nyt lista on kasvanut yhdellä nimellä, kun suosikkikomedian tähti on menehtynyt.

Mallina ja näyttelijänä työskennellyt Mia Amber Davis on kuollut 36-vuotiaana epäselvissä olosuhteissa, Plus Model Magazine uutisoi. Kuolinsyytä ei ole vielä kerrottu julkisuuteen. Häntä jäi kaipaamaan aviomies Mike.

Davis esitti suosikkielokuvassa Rhonda-nimistä rehevää mustaa naista, joka ihastuu DJ Qualisiin ja antaa hänelle lopulta elämänsä kyydit makuuhuoneessa. Hänen verkkosivuillaan tuorein päivitys on tehty viime kuussa, ja siinä kerrotaan kuinka Mia Amber Davis on valittu Full Figured Fashion Week Plus Runway Model of the Year -voittajaksi.