Nicole Coco Austinin takapuoli taas pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Neitokaisen kuvia on tosin viime aikoina poistettu eri verkkopalveluista liian paljastavina, minkä johdosta rohkeimmat kuvat ovat jääneet historiaan.

Torstaisin uhkea julkkisnainen viettää tangatorstaita, eli hän julkaisee viikoittain kuvan takapuolestaan tangoissa. Nyt Coco on pitänyt kiinni perinteestään ja julkaissut uuden kuvan, joka on kuitenkin hieman hämmentävä. Siinä neitokaisen peppuvako muistuttaa nimittäin kovasti rintavakoa.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.