Mitä ihmettä Sinkkuelämää-tähdelle tapahtui? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä valkokankailla nähty Sinkkuelämää-televisiosarjan toinen leffaversio Sex And The City 2 menestyi Suomessa hyvin. Sarjan tähti Sarah Jessica Parker ihmetteli tuolloin julkisesti kestosuosionsa salaisuutta.

Nyt Parker on kuitenkin ikuistettu merkittävästi totuttua vähemmän mairittelevassa kuosissa New Yorkissa. Hän osallistui Robin Hood Foundation -tapahtumaan, mutta neitokaisen hiuslaite suorastaan häikäisi silminnäkijät ja kuvaajat. Viihdelehdissä ihmetelläänkin parhaillaan mitä ihmettä Parkerin hiuksille tapahtui ja räjähtikö esimerkiksi hiuslakkapullo kesken hiustenlaiton?

Parker hankki viime syksynä miehensä Matthew Broderickin kanssa noin 21 miljoonan dollarin asunnon New Yorkista. Asunnossa on kerrottu olevan muiden muassa jopa kahdeksan makuuhuonetta ja viisi kylpyhuonetta, joten tilaa on kyllä riittävästi pariskunnalle sekä heidän kolmelle lapselleen.

Sarah Jessica Parker on yhdysvaltalainen näyttelijä ja hänet on nähty muiden muassa Johnny Deppin rinnalla elokuvassa Ed Wood. Sinkkuelämää-sarja päättyi vuonna 2004 ja Parker palkittiin Carrie Bradshawn roolistaan Emmy- ja Golden Globe -palkinnoilla. Hän tuotti myös itse kyseistä sarjaa. Parker avioitui Matthew Broderickin kanssa 13 vuotta sitten ja pariskunnalla on kolme lasta, joista kaksoset syntyivät kesäkuussa 2009. Ennen avioliittoaan Hollywood-kaunotar seurusteli muiden muassa Robert Downey Jr:n ja John F. Kennedy Jr:n kanssa.