Uskottomat naiset haluavat tämän miehen sänkyynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään AshleyMadison.com -verkkopalvelun kyselystä, jossa selvitettiin naimisissa olevien miesten suosikkitähtiä. Naimisissa olevien uskottomien ihmisten deittipalvelu selvitti samalla myös kenen julkkismiehen kanssa naiset olisivat mieluiten suhteessa.

Äänestykseen osallistui yli 30.000 vastaajaa, joten tulosta voidaan pitää varsin luotettavana. Vastanneista oli naisia 13.679 kappaletta. Heidän mielestään näyttelijä Johnny Depp olisi mieluisinta seuraa avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen. Hänen kanssaan suhteesta haaveili 15,7 prosenttia vastanneista.

Toiseksi listalla sijoittui George Clooney ja kolmanneksi Hugh Jackman. Viiden joukossa olivat myös Barack Obama ja Brad Pitt. Kymmenen suosituimman suhdekumppanin listalle mahtuivat heidän lisäkseen myös Matt Damon, Jake Gyllenhaal, Shemar Moore, Ryan Gossling ja Ryan Philippe.