Uskottomien miesten ykköshaave: Suhde Jessica Alban kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla tehdään runsaasti julkkistähtiin liittyviä kyselyitä, joista merkittävä osa tyytyy kuitenkin lähinnä rankkaamaan naisten ja miesten seksikkyyttä, kauneutta ja komeutta. Nyt amerikkalaisilta on kysytty kenen kanssa he mieluiten olisivat irtosuhteessa.

Kyselyn suoritti naimisissa olevien ihmisten uskottomuuteen keskittynyt AshleyMadison.com -verkkosivusto. Äänestykseen osallistui yli 30.000 vastaajaa, joten tulosta voidaan pitää varsin luotettavana. Miesten vastaukset jakautuivat yllättävän tasaisesti lukuisten kaunottarien kesken, mutta voittajaksi selvisi näyttelijätär Jessica Alba. Hänen kanssaan haluaisi olla suhteessa 15 prosenttia miehistä.

Toiseksi sijoittui Megan Fox ja kolmanneksi Angelina Jolie. Viiden suosituimman kumppanin joukkoon lukeutuivat myös Scarlett Johansson ja Halle Berry. Kymmenen joukossa olivat lisäksi Natalie Portman, Kim Kardashian, Mila Kunis, Lucy Liu ja Anne Hathaway. Miesvastaajia oli yhteensä 16.859 kappaletta.