Kaunotar kohutusta nakuleffastaan: ”Alastomuus ei ole ongelma”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cannesin elokuvajuhlilla esitellään tänä vuonna uutuuselokuva Speeping Beauty, jonka rohkea elokuvajuliste on aiheuttanut keskustelua. Mainoksesssa päätähti Emily Browning poseeraa alastomaan sängyllä. Nyt neitokainen on kommentoinut suhdettaan alastomuuteen.

– Minulla ei ole mitään ongelmaa alastomien vartalojen kanssa. Se ei vain ole minulle kovin suuri juttu, Emily Browning kertoi Cannesin lehdistötilaisuudessa.

– Jokapäiväisessä elämässä olen hieman hermostunut enkä kovin rohkea. Työssäni voin kuitenkin olla rohkea, joten teen ainakin jotain oikein. Rakastin tämän elokuvan materiaalia ja sitä, että roolihahmo teki kaiken hyvällä maulla.

Sleeping Beauty -elokuva kertoo tytöstä, joka ajautuu vahingossa prostituution maailmaan. Hänet huumataan, jotta asiakkaat voisivat toteuttaa hänen kanssaan sairaimpian seksuaalisia fantasioitaan. Emily Browning nähdään parhaillaan myös Sucker Punch -elokuvan tähtenä.