Emmy Rossum paljasti rintansa kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Emmy Rossum on monilahjakkuus, joka on ikäänsä nähden tehnyt jo todella menestyksekkään ja monipuolisen uran. Teini-ikäisenä monista televisio- ja elokuvarooleistaan tunnetuksi tullut tähti nousi taannoin otsikoihin kaikki yllättävällä avioerolla, sillä koko avioliitto oli pidetty salassa.

Nyt Emmy on paljastanut kaiken Shameless-sarjassaan, jossa hänet nähdään sekä useita kertoja yläosattomissa että myös täysin alastomana muiden muassa sängyssä ja uima-altaassa. Katso kuvakaappaukset leffasta tästä.

Taannoin Emmy kertoi Chelsea Handlerin keskusteluohjelmassa, että seksikohtauksten kuvaamisessa täytyy olla erityisen tarkkana. Niiden pitää olla uskottavia, mutta ei kuitenkaan liian realistisia. Näyttelijäkaunotar paljasti pitävänsä kohtausten aikana itse kehittämäänsä ”vag padia” peittämässä intiimeimmän alueensa ja samaan aikaan miehellä on yllään eräänlainen sukka. Lisävarusteiden kanssa tulee kuitenkin olla tarkkana.

New Yorkissa syntynyt 23-vuotias Emmy Rossum, koko nimeltään Emmanuelle Grey Rossum, lauloi jo pikkutyttönä New Yorkin Metropolitan-oopperatalossa viiden vuoden ajan ja esiintyi muiden muassa Placido Domingon ja Luciani Pavarottin kanssa. Hän lauloi peräti 20 eri oopperassa. 12-vuotiaana hän päätti siirtyä oopperalaulajasta näyttelijäksi.

Kova laki -sarjassa vuonna 1997 televisiodebyyttinsä tehnyt ja sittemmin myös valkokankaalla muiden muassa elokuvissa The Day After Tomorrow ja Poseidon nähty nuori tähti on saanut urallaan jo monia palkintoja. Viime vuonna hänet nähtiin valkokankaalla elokuvissa Dare, Born To Die ja Dragonball Evolution. Hänen uusin elokuvansa on Shameless. Emmyn esikoisalbumi Inside Out julkaistiin vuonna 2007.