Entinen Miss Venäjä romahti suihkuseurapiireistä narkomaaniksi ja vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten entinen Miss Venäjä Ana Malova eli vielä maailman suihkuseurapiireissä, mutta sittemmin tilanne on muuttunut dramaattisesti. Uransa huipulla Malova seurusteli monien miljardöörien kanssa ja pukeutui miljoonien arvoisen vaatevarastonsa uniikkikappaleisiin.

Malova muutti New Yorkiin vuonna 1998 ja seurusteli sittemmin muiden muassa maailman rikkaimpiin ihmisiin lukeutuvan sijoittaja George Sorosin kanssa. Bond-tytön roolista tuolloin unelmoinut kaunotar tuomittiin viime viikolla vankilaan, kun hän oli jäänyt ilmoittautumatta oikeuden määräämään vieroitushoitoon, The Daily uutisoi.

Viime vuonna Ana Malove pidätettiin muiden muassa huumeista ja reseptien väärentämisestä sekä 135 dollarin arvoisten kenkien varastamisesta kaupasta. Samalla entinen kaunotar on menettänyt muotonsa ja muuttunut huumeidenkäytön myötä ulkoisesti ihmisraunioksi.