Kourtney Kardashian lopetti rintaruokinnan – lihoi selvästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kourtney Kardashian on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta, sillä Kim Kardashian on ollut yleensä se, joka on esitellyt uhkeaa vartaloaan julkisuudessa. Bikinikuntoon laihtunut Kourtney on kuitenkin tehnyt viime kuukausina kovaa nousua julkkisten kärkikaartiin.

Meksikon Punta Mitassa 32. syntymäpäiväänsä äskettäin viettänyt neitokainen on nyt saanut taas lisää elopainoa taannoisen laihduttamisensa vastapainoksi. Neitokainen itse kertoi Twitter-blogissaan lihoneensa yli viisi kiloa lopetettuaan 16-kuukautisen poikansa rintaruokinnan. Samalla hän kertoi aloittavansa uuden kuntokuurin.

Taannoin Kourtney paljasti rintojensa olleen räjähtämispisteessa lentokoneessa ja kertoi puristelleensa niitä tilanteen helpottamiseksi. Sittemmin hän kertoi, että rintaruokinnan lopettaminen oli hänelle kova paikka.

– Se oli traumaattista! Jokainen kuitenkin tietää, että kun on sen aika niin on sen aika. Lopetin sen pikkuhiljaa ja sitten ajattelin että jos minä olen tyytyväinen niin hänkin on tyytyväinen. Hän lopetti rintaruokinnan pyytämisen. Se oli surullista, mutta luonnollista, Kourtney Kardashian kertoi E! Onlinelle.