Lady Gagalla tekopenikset kengissä – televisiokanava sensuroi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga julkaisi viime viikolla uuden Judas-singlensä, josta saatiin pian myös musiikkivideo. Jo etukäteen kohuttu musiikkivideo maksoi huimat kahdeksan miljoonaa euroa. Parhaillaan poptähti on Cannesissa.

Äskettäin poptähti ehti vierailla myös American Idol -ohjelmassa, josta on nyt saatu tuoretta kuvamateriaalia verkkoon. Kuvia tarkemmin katsottaessa voidaan huomata, että laulajan Void of Course -merkkisten ja korkokenkien korot muistuttavat erehdyttävästi miehisiä sukupuolielimiä. Korot jäivät huomaamatta televisiossa, koska ohjaaja laittoi niiden päälle ohjelman logon.

Tuore musiikkivideo on todennäköisesti yksi kaikkien aikojen kalleimmista artistien yksittäisistä musiikkivideoista. Tähän mennessä se on saanut YouTubessa vain noin 50.000 katselukertaa, mutta määrä on räjähdysmäisessä kasvussa. Judas-single päätyi äskettäin verkkoon hieman ennen aikojaan, mutta ”vuodon” aiheuttama mediahuomio toimi vain hyvänä mainoskampanjana singlelle.