Miley Cyrus säväytti bikineissä lomakuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla ympäri maailmaa uutisoitiin kuinka 18-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on saanut oman seksilelunsa, kun hänen nimellään on ryhdytty myymään niin sanottua pumpattavaa Barbaraa. Viime viikolla hänet kuvattiin shoppailemassa ilman rintaliivejä.

Rohkeista poseerauksistaan ja esiintymisasuistaan tunnettu teinitähti on saanut usein lasten vanhempien vihat niskoilleen liian seksikkäistä asuistaan. Nyt Cyrus on kuitenkin nähty Brasiliassa nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästä rannalla bikineihin sonnustautuneena. Samalla hänen tuoreimmatkin tatuointinsa tallentuivat paparazzien kameroille.

Äskettäin Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhteinäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Hän totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.