Mitä tapahtui Lassille ja Leeville? Loppuratkaisu selvisi viimein!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bill Watersonin luoma sarjakuva Lassi ja Leevi on hauskuttanut sarjakuvan ystäviä jo 26 vuoden ajan. Vuodesta 1985 saakka julkaistut stripit ovat saaneet sadatmiljoonat ihmiset ympäri maailmaa hyvälle tuulelle, ja nyt vuorossa on hellyttävä loppuratkaisu.

Lassia ja Leeviä julkaistiin aikoinaan lähes 2.500 lehdessä. Sarjakuvaa julkaistaan edelleen ympäri maailmaa, mutta Waterson lopetti sen piirtämisen jo vuonna 1995, kymmenen vuoden urakan jälkeen. Tuolloin viimeiseksi jäänyt strippi on nyt 16 vuoden jälkeen saanut hellyttävää jatkoa nimellä Hobbes and Bacon.

Uusi sarjakuva julkaistiin viime tiistaina 10. toukokuuta. Siinä Lassi on perustanut perheen ja saanut tyttären, joka pelkää pimeää ja Donald Trumpia. Bacon-lempinimen saanut tytär pyytää isältään suojakseen jotain pelottavaa. Lassi kaivaa tyttärelleen varastoistaan Leevin. Tarinan hauska loppuratkaisu selviää tästä linkistä.