Nuoren Road Trip -tähden kuolinsyy selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden aikana Hollywoodissa menehtyi selvästi normaalia enemmän nuoria tähtiä, kun mystisiä kuolemantapauksia sattui lukuisia. Keskiviikkona kasvoi jälleen yhdellä nimellä, kun Road Trip -suosikkikomedian naistähti menehtyi yllättäen.

Mallina ja näyttelijänä työskennellyt Mia Amber Davis kuoli 36-vuotiaana epäselvissä olosuhteissa. Nyt hänen kuolinsyynsä on selvinnyt. Asiasta uutisoinut E! Online -julkaisu kertoo Davisin menehtyneen veritulppaan. Tiedot ovat peräisin tähden perheeltä. Näyttelijättärelle tehdään vielä ruumiinavaus, jossa tiedot varmistetaan. Veritulpan epäillään liittyneen Davisin loukkaantuneeseen polveen.

Mia Amber Davis esitti suosikkielokuvassa Rhonda-nimistä rehevää mustaa naista, joka ihastuu DJ Qualisiin ja antaa hänelle lopulta elämänsä kyydit makuuhuoneessa. Hänen verkkosivuillaan tuorein päivitys on tehty viime kuussa, ja siinä kerrotaan kuinka Mia Amber Davis on valittu Full Figured Fashion Week Plus Runway Model of the Year -voittajaksi.