Pippa Middletonin peppu suututti tyttöystävän – purki raivonsa näyttävästi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hettuatar Catherinen, eli Kate Middletonin, pikkusisko Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton nousi kertaheitolla superjulkkikseksi isosiskonsa häissä. Sittemmin 27-vuotiaan Pippan paljastavia bilekuvia on julkaistu verkossa, ja hänen perheensä on yrittänyt estää kuvien leviämisen.

Heti häiden jälkeen Facebookiin perustettiin myös fanisivusto, joka omistettiin Pippan takapuolen fanittamiselle. Pippa Middleton Ass Appreciation Society -niminen faniryhmä sai nopeasti suuren suosion. Nyt eräs birminghamilainen mies on osoittanut tyttöystävälleen liian selvästi olevansa kiinnostunut Pippan takapuolesta, eikä tyttöystävä ollut asiasta lainkaan mielissään.

Tyttöystävä purki nimittäin raivoaan miehen Peugeot 206 -autoon maalaamalla sen kylkeen spray-maalilla ”Onko Pippan peppu yhä parempi kuin minun?” Kuvan ikuistaneen valokuvaajan mukaan auton kuljettaja peitti kasvonsa ajaessaan hänen ohitseen. Kuva autosta löytyy kuitenkin nyt verkosta tästä linkistä.