Sam Faiers peppu pystyssä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Sam Faiers lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on jälleen ylittänyt uutiskynnyksen bikinikuvillaan. The Only Way Is Essex -saippuasarjan tähti on nyt nimittäin esitellyt kurvikasta vartaloaan rantalomalla.

Sarjan kuvaukset päättyivät keskiviikkona, joten suurin osa tähdistä suuntasi heti lomalle. Sam Faiers viettää parhaillaan aurinkoista rantalomaa Mallorcan saarella Espanjassa yhdessä poikaystävänsä Joey Essexin kanssa. Pariskunta kuvattiin rannalla hellissä tunnelmissa, ja Sam oli pukeutunut pinkinvärisiin bikineihin.

20-vuotias Sam Faiers tunnetaan kotimaassaan erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkaa syyskuussa 2011.