Ashley Greene näyttävässä kuvagalleriassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän seurusteli taannoin pitkään The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, mutta sittemmin suhde on jo päättynyt.

Läpimurtonsa julkkistähdeksi Ashley teki kun hänen alastonkuvansa päätyivät aikoinaan julkisuuteen. Sittemmin Greene on kuitenkin tehnyt myös alastonmallin töitä ja näytellyt Twilight-elokuvissa. Taannoin kaunotar poseerasi juomamainoksen kuvissa alastomana, vain maalin peitossa. Nyt Greenen uran 50 seksikkäintä kuvaa on koostettu samaan kuvagalleriaan.

Nyt neitokainen yrittää päästä eroon vampyyriroolin hänelle tuomasta maineesta. Glamour-lehden tuoreessa haastattelussa Ashley kertoo haluavansa esittää 17-vuotiaan teinitytön sijaan 24-vuotiasta aikuista naista. Hän on valmis pitämään vaikka vuoden taukoa näyttelemisestä ellei löydä oikeanlaista roolia. Seuraavaksi Ashley kuitenkin esittelee kykyjään Butter-komediassa.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green lähiaikoina muiden muassa elokuvissa LOL: Laughing Out Loud, The Apparation ja Butter.