Miehen puolikkaat jatkumassa – yllätystähti päärooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta päihdesekoilujensa takia. Sittemmin hän raivostui ratkaisusta ja ryhtyi näyttävään vastaiskuun ohjelman tuottajia kohtaan. Se oli vikatikki, sillä näyttelijän maine romahti välittömästi.

Taannoin Charlie Sheen aneli tuotantoyhtiötä ottamaan hänet vielä takaisin sarjaan, mutta anelut eivät ole tuottaneet tulosta. Viime päivinä sarjan on huhuttu loppuvan kokonaan. Erottamisen jälkeen näyttelijä John Stamos valittiin jo korvaamaan Sheen, mutta hän itse vetäytyi projektista ja totesi ettei halua korvata ketään, vaan saada omia roolejaan.

Nyt Sheenin tilalle on nimetty uusi tähtinäyttelijä, kun The Hollywood Reporterin mukaan Ashton Kutcher on valittu hittisarjan uudeksi päätähdeksi. Lehden tietojen mukaan sarjan käsikirjoittaja Lorre aikoo kirjoittaa Kutcherin sarjaan ”hauskalla tavalla” ja samalla Kutcher on saamassa valtavan palkankorotuksen. Sheen tienasi nimittäin pääroolistaan kaksi miljoonaa dollaria jaksolta, mikä teki hänestä Hollywoodin eniten ansaitsevan televisiotähden.