Cheryl Colen suuri rintavako tyrmistytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Girls Aloud -tyttöbändistä aikoinaan tunnetuksi tullut Cheryl Cole on valittu useaan otteeseen maailman seksikkäimmäksi poptähdeksi, mutta kotimaassaan Britanniassa hän on nykyisin musiikkiuraansa tunnetuimpi X Factor -tuomarina.

Viime viikkoina on väännetty peistä siitä pääseekö Cheryl Cole mukaan X Factor -ohjelman amerikkalaisen version tuomaristoon. Nyt kaunotar on poseerannut punaisella matolla Cannesin elokuvajuhlilla, ja hänen asunsa kaula-aukko oli harvinaisen massiivinen.

The Sun -lehden mukaan laulajan taustavoimat ovat kieltäneet Cheryliltä tupakoinnin, jotta hän ei menettäisi viimeisiäkin mahdollisuuksiaan saada jalansijaa Yhdysvalloissa. Samalla Cheryl on käynyt puheopetuksessa päästäkseen eroon korostuksestaan. Lehti kuitenkin kertoo, että laulaja ei ole halukas lopettamaan ikävää tapaansa. X Factor -tuottaja Simon Cowellin kerrotaan ärsyyntyneen siitä, että Cheryl poistui kuvauksista alituiseen tupakalle.