Chris Willis : Louder (Put Your Hands Up)

Singlet · Stara.fi

Parin viime vuoden aikana hiphopin ja dancen välinen raja-aita on hämärtynyt samalla kun hiphop-artistit ovat siirtyneet käyttämään perinteisiä dancesoundeja ja tanakkaa suoraa biittiä. Nyt kyse on kuitenkin hiphopin sijaan puhtaasta dancesta Chris Willisin singlellä Louder (Put Your Hand Up).

Gospel-laulajana uransa aloittanut Willis on tehnyt yhteistyötä danceguru David Guettan kanssa, mutta miehen omalla singlellä Guetta ei ole mukana ja sen kyllä huomaa. Kappaleen soundipuoli on kuitenkin lainattu pääosin Lady Gagalta ja David Guettalta. Energiataso ja rullaavuus ovat kuitenkin kaukana esikuvista, sillä paketti ei ole hyvästä yrityksestä huolimatta aivan kasassa.

Willisin vokaalit ovat toki mainiot, mutta suondipuoli ja yleinen tunnelma eivät riitä hitiksi saakka. Kappale kävi taannoin jenkkilistan ykkösenä, mutta siitä huolimatta biisistä puuttuu lopullinen hittikoukku. Yliyrittäminen kuuluu kappaleessa, joka jäänee täytebiisiksi. Remix-puolella Laurent Wolf on toki saanut hienon version aikaiseksi.

Pisteet 2/5