Spaissaritähdellä jäätävä bikinivartalo – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Geri Halliwell teki bändiuransa jälkeen erittäin menestyksekästä soolouraa, ja äskettäin hän vihjasi julkaisevansa uuden levyn jo ensi kesänä. Nyt Halliwell nähdään seksikkään näköisenä uusissa bikinikuvissa.

Geri on kamppaillut painonsa kanssa jo monia vuosia, sillä hänen kerrottiin kärsineen syömishäiriöstä noin viisi vuotta sitten. Nyt poppari on kuitenkin upeassa bikinikuosissa, ja moista vartaloa kelpaa esitellä niin promokuvissa kuin paparazzeillekin. Tällä kertaa hän esittelee omaa Geri by Next -bikinimallistoaan näyttävissä kuvissa. Taannoin Geri Halliwell paljasti myös olevansa rakastunut.

– Olen löytänyt rakkauden. Miesystäväni on nimeltään Henry Beckwith, mutta olemme olleet yhdessä jo pian kaksi vuotta. Vasta nyt tiedän rakastavani häntä todella paljon. Hänellä on lentolupakirja, jolla hän saa lentää helikopteria. Istuskelen kopterissa hänen vierellään, ja annan elämäni hänen käsiinsä. Luotan häneen ja hän luottaa minuun, Geri Halliwell kertoi Liz Jonesille.

– Henryllä ja minulla on myös lapsi, Bluebell. Tyttäreni on meille aarre ja olen onnellinen hänen olemassaolostaan. Tyttären syntymä sai minut miettimään syitä kiireelle ja vaikealle elämälleni. Tajusin perheeni olevan minulle etusijalla, ja se oli hyvä tajuta tässä iässä. Olen vasta 38-vuotias, joten minulla on vielä paljon vuosia elettävänä.