Julkkistähti tartutti herpeksen – seksikumppani vaatii 20 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesin tuomioistuimessa on pantu vireille poikkeuksellinen oikeusjuttu, jossa julkkistähdeltä vaaditaan herpeksen levittämisestä tähtitieteellisiä korvauksia. Vielä nimeämättömältä, mutta maailmantähdeksi luonnehditulta julkkikselta vaaditaan nimittäin 20 miljoonaa dollaria.

Miespuolisen uhrin mukaan julkkistähti tiesi tartunnastaan ja levitti sitä edelleen tietoisesti seksikumppanilleen. Oikeuteen toimitettujen asiakirjojen perusteella tekijän omaisuudeksi arvioidaan jopa 100 miljoonaa dollaria, joten kyse ei ole aivan kenestä tahansa julkkistähdestä. Mies kertoo saaneensa tartunnan Las Vegasissa sijaitsevassa kattohuoneistossa järjestetyissä huumehuuruisissa juhlissa, The Sun uutisoi.

Uhri väittää lisäksi, että tekijä oli huumeiden- ja seksintäytteisen illan aikana kertonut ettei hänellä ole herpestä tai muita sukupuolitauteja. Lisäksi tekijän väitetään halunneen kuvata seksiaktin. Nyt julkkista vaaditaan maksamaan vahingonkorvauksia petoksesta ja henkisistä ongelmista. Oikeusjuttu käsitellään Los Angelesissa, koska julkkistähti asuu siellä.