Päätähdet vastustavat Vampyyrintappaja-elokuvaa kiivaasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Buffy – Vampyyrintappaja niitti aikoinaan suurta suosiota televisiosarjana ja sittemmin se nähtiin myös elokuvana. Leffalle on suunniteltu jo pitkään jatkoa, mutta yllättäen elokuvan tähdet ovat vastustaneet sitä harvinaisen kiivaasti.

Televisiosarjan pääosaa, Buffy Summersin roolia, näytteli Sarah Michelle Gellar. Nyt hänkin on ilmaissut vastustavansa jyrkästi elokuvan jatko-osan tekemistä.

– Se oli elokuva. Se on jo tehty. Siinä nähtiin Kristy Swanson. Heidän ei tarvitse tehdä enää toista elokuvaa. Minusta on karmea ajatus yrittää tehdä Buffy-elokuva ilman Joss Whedonia. Se on typerin idea, jonka olen koskaan kuullut, Sarah Michelle Gellar kertoi CNN-kanavan haastattelussa.

Taannoin myös näyttelijä Alyson Hannigan ilmoitti vastustavansa elokuvaa, ellei alkuperäisiä käsikirjoittajia saada mukaan. Hannigan näytteli Willow Rosenbergin roolia yhteensä 144 televisiosarjan jaksossa. Televisiosarja kohtasi loppunsa jo vuonna 2003.