Shokkiratkaisu: Viisi televisiosarjaa lopetettiin samalla kertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime vuoden aikana lukuisia televisiosarjoja on lopetettu, mutta alkuvuoden aikana tahti on kiihtynyt huomattavasti entisestään. Parin kuukauden aikana on lopetettu Working Class -sarja kahdentoista jakson jälkeen, Chaos-sarja kolmen jakson jälkeen ja The Paul Reiser Show jo kahden jakson jälkeen.

Nyt ABC-kanava on kuitenkin ilmoittanut todellisesta shokkiuutisesta, sillä se kertoi peräti viiden televisiosarjan lopettamisesta samalla kertaa. Lopetetuslistalla ovat Brothers And Sisters, No Ordinary Family, Off The Map, Mr. Sunshine ja V. Niistä V pyörii parhaillaan myös Suomessa.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka David E. Kelleyn kovasti odotettu Wonder Woman teki ennätyksen, sillä se lopetettiin jo ennen ensimmäistä jaksoaan. Aiemmin tänä vuonna lopetettiin hittisarjat All My Children ja One Life To Live.

Wonder Woman sai runsaasti kritiikkiä ammattilaisilta jo pilotin perusteella, eivätkä sarjasta maistiaisena julkaistut valokuvat ainakaan tilannetta parantaneet. Kelleyn käsikirjoitusta pidettiin surkeana, mutta kaikkein eniten kritiikkiä tuli lopulta päätähden asusta. Lopulta NBC-televisiokanava ilmoitti, että se keskeyttää projektin jo ennen pilotin esittämistä televisiossa.