Playboy-kaunotar kuoli sydänkohtaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime kuussa kuinka näyttelijäuraakin takavuosina tehnyt entinen Playboy-malli ja Playmate Yvette Vickers löydettiin kuolleena. 82-vuotias tähti oli todennäköisesti kuollut jopa vuosi sitten, sillä hänet löydettiin Beverly Hillsissä sijatsevasta kodistaan muumioituneena.

Vickers löydettiin kun naapuri ryhtyi ihmettelemään kuinka hänen postilaatikkoon tungettujen kirjeiden reunat alkoivat jo kellertää. Lopulta asuntoon jouduttiin tunkeutumaan postisuman läpi. Nyt kuolinsyyksi on selvinnyt sydänsairaudesta johtunut sydänkohtaus. Kuoleman ajankohtaa ei kyetty enää selvittämään.

Kulta-aikoinaan Yvette Vickers oli yksi Hollywoodin suihkuseurapiirien tunnetuimmista kaunottarista. Hän poseerasi Playboy-lehden keskiaukeamalla vuonna 1959, kun lehti oli vasta kuusivuotias. Vickers nähtiin aikoinaan myös valkokankaalla Attack Of The 50 Foot Woman ja Attack Of The Giant Leeches -elokuvissa. Näyttelijäuransa jälkeen hän työskenteli kiinteistövälittäjänä.