Bar Refaelista tuli seksiä tihkuva moottoripyöräkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Bar Refaeli nähtiin äskettäin poseeraamassa GQ-lehden Italian numeron kansikuvassa yläosattomissa, ainoastaan sotilaskypärä päässään. Nyt vuorossa on saman lehden Saksan versio, jossa kaunotar poseeraa motoristihenkisenä vähissä vaatteissa Viime keväänä Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.

Bar Refaeli

Bar Refaeli seurasi taannoin entisen miesystävänsä jalanjälkiä, sillä hänet nähtiin Session-elokuvan tähtenä. Elokuvan ohjasi israelilainen Haim Bouzaglo ja se oli Barin ensimmäinen elokuvarooli. Kyseessä on psykologinen trilleri, joka kertoo manipuloivasta psykologista. Televisiosarjoissa Refaeli on nähty aiemminkin, ja Pick Up -televisiosarja esitteli hänet aikoinaan Noa Zuckermanina.

Bar Refaeli