Candice Swanepoelin rintavarustus harvinaisen muhkeana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tämän hetken kuumimpiin huippumalleihin lukeutuva Candice Swanepoel on 22-vuotias bikinimalli, joka on tunnettu hoikasta vartalostaan. Äskettäin hän järkytti kuihtuneella olemuksellaan, mutta on sittemmin saanut hieman lisää painoa.

Taannoin lehdistössä epäiltiin, että Candicen kuviin lisättäisiin ”elopainoa” jälkikäteen digitaalisesti. Nyt hän poseeraa joka tapauksessa tuoreissa alusvaatekuvissa harvinaisen uhkeana. Neitokaisen rintavarustus näyttää nimittäin kasvaneen merkittävästi entisestä, joten kyseessä lienevät jonkinlaiset push-up -rintaliivit.

Candice Swanepoel itse on  kiistänyt syömishäiriön ja kertoi olevansa terve ja onnellinen. Swanepoel päätyi malliksi 15-vuotiaana kirpputorilta. Eteläafrikkalaissyntyisen kaunottaren ura lähti nopeasti nousuun, sillä pian hän jo koristi esimerkiksi Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poreerannut Niken mainoksissa ja esitellyt catwalkilla Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.