Japanilaisten kondomit naurattavat – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka maailman eri maiden penisten keskipituudet listattiin maittain. Listassa japanilaiset miehet sijoittuivat aivan häntäpäähän. Näin ollen myös heidän kondomiensa tulee olla vastaavasti pienempiä.

Nyt verkossa naurattaa valokuva japanilaisen kaupan kondomivalikoimasta, jossa eri kokoisille ehkäisyvälineille viljellään varsin uhkeita nimiä. Mukana ovat muiden muassa elefantin kuvalla varustettu ”Mega Big Boy XL” ja ”Super Big Boy”. Pienikokoisimmalle vaihtoehdolle on sillekin annettu mielenkiintoinen nimi ”Smart Boy”.

Tutkimuksen mukaan suurimmat varustukset olivat kongolaisilla miehillä, noin 17,93 senttiä. Heti perässä tulivat equadorilaiset, ghanalaiset ja kolumbialaiset. Pienimmät varustukset löytyvät Etelä-Koreasta, jossa keskipituus on vain puolet kongolaisista, 9,66 senttiä. Häntäpäässä olivat japanilaisten lisäksi myös kambodzalaiset, thaimaalaiset, intialaiset ja burmalaiset miehet.