Lesbo-opettaja sängyssä teinioppilaiden kanssa – vuosiksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisen parin kuukauden aikana julkisuuteen on tullut ennätysmäisen paljon tapauksia, joissa koulujen opettajat ovat olleet seksisuhteessa teini-ikäisiin oppilaisiinsa. Erikoista on ollut myös se, että suurimmassa osassa tekijä on ollut nimenomaan nainen.

Nyt Britanniassa hämmästellään tapausta, jossa naispuolinen opettaja on tuomittu kolmeksi vuodeksi vankilaan seksisuhteesta teinityttöjen kanssa. 38-vuotias homoseksuaali opettaja valloitti koulukiusatun tytön ja suostutteli tämän seurustelusuhteeseen kanssaan. Opettaja antoi tytölle myös sormuksen ja pyysi tätä kutsumaan itseään Danny-nimellä, ettei totuus selviäisi ulkopuolisille.

Suhde päättyi jo vuonna 2004, mutta opettaja ryhtyi seurustelemaan toista koulua käyvän 16-vuotiaan tytön kanssa. Tämä suhde tuli lopulta poliisin tietoon, ja asiaa tutkittaessa myös ensimmäinen suhde paljastui, Mirror-lehti uutisoi. Oikeudessa tuomari huomautti opettajalle, että tämän ura ja elämä ovat nyt pirstaleina.