Nyt huudetaan! Tässä TODO-lista ennen matsin alkamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vajaan puolen tunnin kuluttua alkaa kovasti odotettu MM2011-kisalähetys, jossa taistellaan jääkiekon maailmanmestaruudesta. Stara on nyt koonnut viime hetken TODO-listan, johon kannattaa perehtyä ennen ottelun alkua.

Vastakkain ovat pitkästä aikaa Suomi ja Ruotsi, joten tänään on oivallinen hetki ottaa uusinta vuoden 1995 tapahtumista. Parhaan ottelunautinnon takaavat hyvät ennakkojärjestelyt, joista merkittävimpiä on lueteltu alla.

1. Avaa tämä sivu ja pidä se auki koko ottelun (ja jatkobileiden) ajan, sillä sivun alaosasta löytyvät MM2011-kisojen parhaat kisabiisit. Muista liittää mahdolliset lisäkaiuttimet varmistaaksesi suuren äänenvoimakkuuden.

2. Laita juomat viilenemään. Kolme erää ja kuumat tunnelmat vaativat tehokasta ja viileää voitelua, eikä jääkaapilla ole aikaa hukattavaksi. Mikäli juomat ovat vielä lämpimiä, ne voi laittaa hetkeksi pakastimeen.

3. Valmistele kisastudion evästarjonta. Pitkä ja energiaa vaativa ottelu asettaa vaatimuksia myös kotikatsomojen tarpeille. Sipsit ja muut snacksit sekä makeiset ovat siihen omiaan varsinkin sitten kun kohdassa kaksi mainittuja nestemäisiä eväitä on jo hieman nautittu.

4. Kaiva esiin hassut peruukit, Suomen liput, torvet, räikät ja yleensäkin kaikki hassunhauska rekvisiitta, sillä maailmanmestaruutta juhlitaan räväkästi turuilla ja toreilla useita päiviä. Kaupungilla tapahtuvaa juhlintaa varten kannattaa ottaa mukaan myös taskumatti nestetankkausta varten.

5. Varaa mukaan pienikoinen pyyhe. Vuoden 1995 mestaruutta juhlittiin laajasti muiden muassa uimalla suihkulähteissä ja kaatamalla litroittain juomia itsensä ja muiden päälle, joten kuivausväline on hyvä olla mukana repussa tai käsilaukussa.

Finnish Hockey Mafia feat. Antero Mertaranta : Taivas Varjele!Jare & VilleGalle : HäissäPoju : Poika (saunoo)Petri Nygård : Selvä päivä