Rihannan rohkea kaula-aukko hakee vertaistaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu r&b-tähti Rihanna matkaa parhaillaan ympäri maailmaa, mutta viime viikolla hän oli edustamassa New Yorkin Manhattanilla järjestetyssä hyväntekeväisyysgaalassa. Upeassa mustassa mekossa juhlinut tähti tuli kuitenkin vahingossa rintansa.

Nyt Rihanna on ikuistettu Pariisissa, jossa hän saapui hotellilleen upeassa mustassa mekossa. Asun kaula-aukko oli poikkeuksellisen antava, sillä se ulottui lähes neitokaisen napaan saakka. Samalla rohkea asu paljasti pintaa keskimääräistä enemmän.

Äskettäin Rihanna paljasti Rolling Stone -lehden haastattelussa pitävänsä alistamisesta, sitomisesta ja piiskaamisesta sekä harrastavansa paljon itsetyydytystä. Rajumpaan imagoon pyrkivä laulaja kertoi myös lähettelevänsä itsestään alastonkuvia poikaystävilleen.

– Kun en voi olla intiimisti haluamani ihmisen kanssa, on kuva toiseksi paras vaihtoehto. No, Skype on myös turvallinen, mutta kuvat kestävät pidempään. Kun olen yksin ja kiimainen hetki tulee, kuvat voivat olla aika käteviä. Minä en ole saanut pitkään aikaan kunnon kyr**kuvaa. Luulen, että ihmiset ovat nykyisin varovaisempia niiden kanssa, Rihanna kertoi Rolling Stone -lehdelle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat