Ruotsalaisilla miehillä suomalaisia suuremmat penikset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän illan jääkiekon MM-kisojen finaaliottelussa suomalaiset kiekkotähdet ottavat mittaa ruotsalaisista kollegoistaan. Kisoissa on tullut todettua tähän mennessä jo lukuisia kertoja, että esimerkiksi Mikael Granlundin hermot ovat rautaa. Henkinen puoli näyttää siis olevan kunnossa.

Suomen joukkueella on siis henkistä kanttia, eli niin sanotusti munaa. Kansainvälisen tilaston mukaan ruotsalaisilla miehillä on kuitenkin keskimäärin suomalaisia miehiä suuremmat penikset. Taannoin verkossa julkaistun tutkimuksen mukaan suomalaisten miesten varustus on keskimäärin 13,77 senttinen, kun länsinaapurissamme Ruotsissa keskipituus oli 14,87 senttiä.

Suurimmat varustukset ovat kongolaisilla miehillä, noin 17,93 senttiä. Heti perässä tulevat equadorilaiset, ghanalaiset ja kolumbialaiset miehet. Pienimmät varustukset löytyvät Etelä-Koreasta, jossa keskipituus on vain puolet kongolaisista, 9,66 senttiä. Häntäpäässä ovat myös kambodzalaiset, thaimaalaiset, intialaiset, japanilaiset ja burmalaiset miehet.