Adrianne Curry paljasti iltapukunsa sisällön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry on viime aikoina julkaissut itsestään aktiivisesti paljastavia kuvia netissä. Mallikaunotar tunnetaan ahkerana Twitter-bloggaajana, ja lisäksi hän on poseerannut myös varsinaisissa mallikuvissa.

Aktiivisesti omia kuviaan Twitter-blogissaan julkaiseva kaunotar vieraili äskettäin Howard Sternin radio-ohjelmassa SiriusXM-kanavalla. Adrianne oli pukeutunut vierailua varten vihreään iltapukuun, jonka sisältöä hän ryhtyi yllättäen esittelemään alushousujaan myöden. Katso kuvat alta.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.