Kansanjuhla Helsingissä kello 19.00 – näin joukkue saapuu Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen eilisen MM-kullan juhlinta jatkuu edelleen kiivaana, ja tänään jääkiekkojoukkue palaa kotiin. Joukkueen lentokone on nousee ilmaan Bratislavasta noin 45 minuutin kuluttua kello 13.30 Suomen aikaa. Helsinki-Vantaalle joukkue saapuu kello 16.00.

Kultajoukkue ei Yleisradion tietojen mukaan siirry suoraan Helsingin Kauppatorille kansanjuhlaan, vaan saapuu sinne vasta noin kello 20.00. TV2 lähettää juhlatunnelmat Helsingistä suorana lähetyksenä kello 19.20 alkaen. Verkkosivuillaan YLE esittää suorana lähetyksenä myös joukkueen saapumisen Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Helsingin keskustan liikenteessä on kansanjuhlan takia poikkeusjärjestelyjä kello 16.00 alkaen. Järjestelyt painottuvat Kauppatorin viereisille kaduille, joita ovat Eteläranta, Eteläesplanadi, Pohjoisesplanadi, Katariinankatu  ja Helenankatu.