Leijonatähdet pukivat ylleen härskit paidat – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen jääkiekkojoukkueen mestaruusjuhlat huipentuivat tänään Helsingin Kauppatorilla järjestettyyn kansanjuhlaan, jossa oli noin 80.000 katsojaa onnittelemassa Leijonia. Tapahtumassa nähty show ei ollut ainakaan lapsiperheiden mieleen.

Kohuräppäri Petri Nygårdin esiintymisen aikana muutamat pelaajista olivat pukeneet ylleen artistin mustat t-paidat. Paitojen rintamuksissa luki tekstit ”Selvä päivä” ja ”Hyvästi selvä päivä”. Toinen sisälsi kuitenkin hieman rajumpaa tekstiä, kun edessä luki ”Mä oon kännissä, missä sää oot” ja takana ”Aletaan ryyppään”.

Eräs paikalla ollut isä ilmaisi paheksuntansa paidoista, sillä hänen poikansa oli tiedustellut isältä niiden sisältämien tekstien tarkoituksia. Roolimallien ylle ronskit bändipaidat eivät välttämättä tällaisena päivänä olisi sopineet, vaikka muuten ovatkin mainioita.