Ruotsissa maansuru: ”6-1 oli teurastus”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaislehdet ovat ottaneet raskaasti Suomen eilisen jääkiekon maailmanmestaruuden. Erityisesti toimittajia ja asiantuntijoita on masentanut ottelun lopputulos, joka oli varsin selkeät 6-1. Esimerkiksi Aftonbladet kuvailee tulosta teurastukseksi.

– Meillä oli pukuhuoneessa puhetta vielä ennen kolmatta erää, että mennään ja otetaan kulta. Sitten kurssimme romahti. Suomi otti meiltä kaiken energian pois, Patrik Berglund kertoi Aftonbladetille.

Mestaruuksia on yleensä huudettu etusivulla kissankokoisin kirjaimin, mutta nyt ruotsalaislehdet ovat haudanneet MM2011-uutisensa muiden uutisten joukkoon. Tilanne oli täysin toinen vielä vajaa vuorokausi sitten, kun lehdet hehkuttivat jo etukäteen varmaa Ruotsin mestaruutta. Ne kuitenkin nuolaisivat ennen kuin tipahti.