Sedun omistus SK-ravintoloista ainoastaan puolittui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ravintolamaailmassa tapahtui taannoin merkittävin muutos vuosiin, kun Sedu Koskisen luotsaamat SK-Ravintolat vaihtoivat omistajaa. Tarkemmin sanoen SK Entertainment Oy sai uuden omistajan, mutta kulissien takana muutos oli luultua pienempi.

Talouselämä kertoo, että SK Entertainment Group myi konsernin ravintolatoimintaa Suomessa harjoittaneen SK Entertainment Oy:n uudelle Night People Oy -yhtiölle, jonka omistajista löytyy myös yhtiön toimivaa johtoa. Kauppaan eivät kuuluneet yhtiön Thaimaan ja Viron ravintolat.

Sedu Koskinen omisti yhtiöstä ennen kauppaa 70 prosenttia ja kaupan jälkeen omistus puolittui 34 prosenttiin. Tieto katkaisee ravintolapiireissä liikkuneet huhut siitä, että Koskinen ei olisi enää lainkaan yhtiön omistajana. Nyt yhtiön omistajina ovat Koskisen lisäksi Antti Raunio, Tuula Kukkonen, Lars Sonck, Timo Nyyssönen, Mika Ritasmäki ja Stina Theqvist.